Exercitii pentru incepatori

Dupa cum v-am promis, am rascolit un pic youtube-ul si am mai gasit o suita de exercitii foarte eficiente si usor de facut acasa. Am sa incep cu cele pentru incepatori si voi continua cu exercitii pentru fiecare grupa de muschi in parte.

Imi place sa variez exercitiile pentru ca dupa cateva saptamani de acelasi program de exercitii incep sa ma plictisesc si mi-e din ce in ce mai greu sa ma apuc de ele. Astfel, am inceput cu exercitiile prezentate in posturile anterioare si continui cu cele pe care incep sa le postez de astazi. Acestea sunt tot asa impartite pe filmulete, numai ca tipa care le face nu mai e romanca ci vorbeste in engleza. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti atente la tipul exercitiului si sa faceti la fel. De obicei ea face cate 20 de exercitii dintr-o singura categorie (daca sunt exercitii pentru picioare, va face 20 pentru stangul si 20 pentru dreptul) si fiecare video trebuie facut de 2 sau 3 ori in functie de rezistenta dvs.

Exercitii pentru incepatori 1
Exercitii pentru incepatori 2


Exercitiile sunt pentru incepatori si e recomandat sa le faceti pana va obisnuiti cu ele si pana va formati un pic de forma fizica. Daca vreti sa si pierdeti in greutate in timp ce faceti exercitiile, trebuie sa le combinati cu un regim alimentar pentru pierdere in greutate. Veti gasi idei de diete la sectiunea Diete.

Spor la treaba!