Dieta de 90 de zile – ziua 4

Pierdere in greutateAm reusit sa trec de primele 4 zile ale dietei destul de usor as putea spune. Mai greu mi-a fost in week-end cand acasa fiind, mai dadeam cate o fuga la frigiderul plin cu bunataturi interzise (in special imi facea cu ochiul plina de nerusinare, o bucatica de paine alba)  dar am reusit sa raman pe baricade si sa ma obisnuiesc ca nu pot manca chiar absolut ce vreau eu.

Cel mai bine ar fi daca ati reusi sa goliti frigiderul, camara, dulapurile si orice coltisor care ar putea ascunde o rezerva si sa mergeti insotita de cineva la cumparaturi. Asa veti reusi sa va temperati pornirea de a lua prima punga cu alune prajite de pe raft.

Astazi a fost ziua de fructe, care ma asteptam sa fie destul de aiurea dar a fost chiar ok. M-am luat cu treaba si am mai ros ba o portocala ba un mar si n-am simtit foame sau alte senzatii datatoare de pofte.

 

De maine reiau ciclul dietei, cu ziua de proteine si tot asa pana ce vor mai trece inca 86 de zile pe langa mine. Incep sa inteleg vorba ceea din popor “Inceputu-i anevoie, urma vine de la sine”. Vineri, cand a fost prima zi aveam impresia ca cele 90 de zile vor dura 90 de ani dar acum nu mi se mai pare atat de mult.

Mult spor va doresc in tot ceea ce faceti si astept comentariile voastre cu privire la orice alte diete incercate (cu succes sau nu).

 

Pana data viitoare,

O incepatoare intr-ale dietelor aplicate