Ab Generator: exercitii pentru acasa cu un aparat usor de manevrat

Recent am inceput sa scanez piata pentru un aparat de exercitii pentru acasa care sa poata fi usor de depozitat si sa faca si o treaba cat de cat decenta. Dupa multe cercetari am reusit sa reduc lista la 2 produse: Ab Generator sau o bicicleta magnetica. Cum bicicleta magnetica este destul de mare si odata montata acolo o lasi, mi-am indreptat atentia catre mult-laudatul Ab Generator.

ab generator
Daca te intereseaza detalii despre pret, click aiciDe ce prefer Ab Generator?

Marea promisiune cu acest aparat e ca vei obtine super rezultate cu doar 5 minute de exercitii zilnic. Ei bine, asta pare cam cusuta cu ata alba. Totusi, aparatul are potential. Hai sa vedem si de ce:

  • E usor de depozitat – asta e un criteriu important pentru mine care stau intr-un apartament cu 1 camera. Tot ce-mi lipseste acum este o masinarie de care sa ma impiedic prin casa. Ab Generator se strange pe verticala si-l bagi sub pat sau il sprijini de un perete.
  • Ai mai multe trepte de dificultate – si e recomandat sa incepi de la mic la mare. Treptele de dificultate sunt reglate din inclinarea aparatului. Cu cat mai abrupta panta, cu atat iti va fi mai greu sa te tragi in sus.
  • Lucrezi cu propria greutate – la o adica aparatul e un sistem de role pe care le activezi atunci cand urci panta. Nimic nu se misca sa-ti faca viata mai usoara si asta e bine.
  • Lucrezi diverse zone de muschi intr-un singur exercitiu – miscarea de baza este din muschii abdominali inferiori dar sunt antrenati si muschii fesieri, muschii spatelui si cei ai bratelor.

ab-generator-2
Daca te intereseaza detalii despre pret, click aici.

Cum functioneaza Ab Generator?

Pare o masinuta destul de simpla nu? Ei bine, tocmai simplitatea asta il face destul de genial. In primul rand, daca nu esti antrenat si nu ai un tonus muscular cat de cat OK, iti va fi greu sa faci exercitiile. Asadar nu te astepta sa poti face cele 5 minute de exercitii din prima.
Cel mai bine este sa-ti incepi sesiunea de exercitii cu alte 5 minute, de incalzire. Incepe cu nivelul cel mai usor si vezi cum se simte, apoi poti sa avansezi in dificultate. Tine minte: muschii nu apar peste noapte!
Modul de folosire e extraordinar de simplu si nu necesita explicatii stiintifice. Tot secretul este sa te concentrezi pe zonele care trebuie sa lucreze. Trebuie sa-ti tragi corpul in sus, pe tija lui Ab Generator folosindu-te de muschii abdominali si brate. De asemenea, trebuie sa tii muschii fesieri incordati si spatele drept si activat.
Partea frumoasa e ca, majoritatea review-urilor citite sunt positive. Un alt secret cu genul asta de aparat este consisetenta. Nu, nu vei avea patratele intr-o saptamana, dar daca vei face cele 5 minute (sau mai mult) zilnic, dupa 3 luni vei vedea rezultate multumitoare. Asadar, marele secret cu Ab Generator este sa te mentii constant si zilnic sa te tii de exercitii.

Tipuri de exercitii

ab-generator-3
Daca te intereseaza detalii despre pret, click aici.

Din cate am inteles aparatul vine cu diverse materiale care descriu diverse tipuri de exercitii. Totusi, la baza sun doar 3 tipuri mari si late:

  • Miscari scurte si rapide – in acest caz nu urci pana in varf cu rolele de la genunch ci ajungi doar pana la jumatate. Rapiditatea si intensitatea (care depinde de cum e reglat aparatul) sunt importante aici.
  • Miscari complete, intr-un ritm mediu – astea sunt prezentate in toate reclamele lor. Exercitiul reprezinta o cursa completa a rolelor de la genunchi, de jos pana sus si inapoi. Incearca sa mentii controlul asupra miscarii si nu-ti lasa corpul sa cada.
  • Miscari cu mentinere in varf – astea sunt cele mai intense si presupun sa mentii pozitia din varf cat numeri pana la 10 (sau 20, cum vrei). Revenirea la pozitia de jos se face cat de incet posibil.

Mira A. Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *